Biblioteca Alternativa reprezinta un proiect autonom, non-profit, lansat in primavara acestui an si care, incepand cu data de 5 octombrie 2010, functioneaza intr-o noua locatie, in zona intersectiei Mosilor cu Eminescu.

 

Pe langa cele peste 500 de carti si fanzine disponibile pentru imprumut (printre care se numara si cele ale bibliotecii mobile F.I.A.-fete/femei/feminism in actiune/activism), Biblioteca Alternativa functioneaza si ca centru sociocultural, gazduind activitati si proiecte diverse. Singurele conditii: aceste proiecte trebuie sa fie independente si non-profit si sa nu promoveze in niciun fel idei si atitudini rasiste, sexiste, homofobe, xenofobe etc.

Unul dintre aceste proiecte este reprezentat de Cercul de lecturi feministe, un spatiu de discutii exclusiv feminin, care, pe baza propunerii celor interesate de proiect, discuta, in fiecare saptamana cate o carte. De exemplu, pe 5 octombrie, la 19.30 cartea luata in discutie este "Orlando' al Virginiei Woolf.

Pentru informatii suplimentare despre biblioteca, dar si cu privire la viitoarele carti din programul Cercului de lecturi feministe, puteti accesa http://biblioteca-alternativa.noblogs.org/

 


0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
 

Rețeaua VIF

Ghid pentru victimele violenței sexuale

Discriminari Urbane

Asistență și consiliere pentru violență domestică nonstop și gratuit la 0800 500 333

 

Violență domestică
Educaţie sexuală
Reclamă discriminarea