"Monoloagele Vaginului" - dupa Eve Ensler, cu: DIANA GIUBERNEA, regia: MONA GAVRILAS
Duminica, 29 mai 2011, ora 19:00, Café Boheme (Str. Caderea Bastiliei nr. 11). Durata spectacolului: 1 ora si 15 minute.

Centrul FILIA, alaturi de Diana GIUBERNEA si Mona GAVRILAS, va prezinta Monoloagele Vaginului, un spectacol atipic, rafinat, emotionant, incitant si provocator.

Acest spectacol a fost jucat in peste 200 de reprezentatii, avand turnee in tara din 2005 pana in prezent. Au avut loc reprezentatii cu succes la Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Sighet, Constanta, Costinesti, Vama Veche, Rosia Montana (festivalul FAN FEST 3 editii), Braila, Galati, Bacau, Pitesti. In Bucuresti spectacolul s-a jucat in Club A (peste 80 de spectatori), Club Prometheus, Tinerimea Romana, Teatrul Nottara.

A beneficiat si de participari la Festivaluri Internationale de Teatru si a caștigat Premiul pentru cea mai Buna Actrita in cadrul Festivalului de Teatru International de la Pitesti. Monoloagele Vaginului este o piesa cu succes la public, presa si critica. Personalitati care au apreciat spectacolul: Ileana Lucaciu, Magdalena Boiangiu, Natalia Stancu, Alice Geogescu, Marius Zarafescu, Valeriu Moisescu, Doru Mares.
Pretul biletului: 20 RON (pentru studenti si masteranzi 15 RON).

 

UPDATE: Spectacolul se va juca si duminica, pe 5 iunie 2011, ora 19.00, Cafe Boheme (Str. Bastiliei nr.11)

Pretul biletului: 20 RON (pentru studenti si masteranzi 15 RON).

Puteti confirma prezenta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
 

Rețeaua VIF

Ghid pentru victimele violenței sexuale

Discriminari Urbane

Asistență și consiliere pentru violență domestică nonstop și gratuit la 0800 500 333

 

Violență domestică
Educaţie sexuală
Reclamă discriminarea