Actrita Halle Barry este de mult timp voluntara si sustinatoare a Centrului Jenessee, un centru de ajutorare pentru victimele violentei domestice. Halle Berry a precizat ca datorita mamei sale, care a fost o femeie abuzata, s-a implicat in activitatea Centrului Jenessee, ea dorind sa ajute femeile si copiii care au devenit victime ale violentei domestice. Actrita a mai spus ca a simtit ea insasi ce simt multi dintre acesti copii: "Tatal meu a aruncat catelul intr-un perete, iar animalul si-a muscat limba. Este ingrozitor pentru un copil sa asiste la un asemenea abuz...., dar (pe atunci, n.r.) nu exista un Centru Jenessee pentru mama mea", a declarat ea.
Actrita Halle Barry i-a convins pe reprezentantii firmei de cosmetice Revlon sa ofere 250.000 de dolari...

jumatate din suma necesara pentru renovarea adapostului, ceea ce au facut pentru a-i multumi lui Halle Berry pentru faptul ca a reprezentat compania in ultimii 15 ani. La randul sau, actrita a declarat ca ajutorul pe care l-au oferit centrului a insemnat mai mult pentru ea decat orice film in care a aparut.
Halle Berry a prezentat adapostul in cadrul emisiunii de Craciun "Big Stars, Big Giving" de la CNN, sustinand necesitatea renovarii apartamentelor pentru femeile abuzate si copiii lor : "De cele mai multe ori, daca oamenii nu vad, nu cred. Aceasta este o modalitate ca ei sa vada".

 

Sursa: Mediafax


0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
 

Rețeaua VIF

Ghid pentru victimele violenței sexuale

Discriminari Urbane

Asistență și consiliere pentru violență domestică nonstop și gratuit la 0800 500 333

 

Violență domestică
Educaţie sexuală
Reclamă discriminarea