Centrul de Studii in Idei Politice - CeSIP lanseaza Cercul de Studii de Gen

Dorim ca prin aceasta initiativa sa generam un spatiu de dezbatere si analiza prietenos si in acelasi timp provocator, creativ si deschis, in care fiecare dintre cei/cele implicati/e sa se regaseasca la nivel de interes de cercetare si cunoastere, dar si ca implicare activa in desfasurarea intalnirilor.

Pornind de aici, va propunem echipa coordonatoare formata din persoane direct implicate atat in partea academica si de cercetare, dar si in cea priveste activismul pentru egalitate de sanse intre femei si barbati – Diana Neaga, Alina Dragolea si Tudorina Mihai – si va asiguram de asemenea partea de logistica (asigurare sala, videoproiector, invitati).

Persoanele interesate de Cercul de Studii de Gen – CeSIP sunt rugate sa trimita un e-mail cu CV si o scurta prezentare a domeniilor de interes din aria studiilor de gen – persoana de contact Diana Neaga e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Asteptam propuneri pentru prima tema de dezbatere din cadrul cercului, intalnire care va avea loc in ultima saptamana din aprilie.

Va asteptam cu drag !
Echipa CeSIP

vezi: facebook.com


0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
 

Rețeaua VIF

Ghid pentru victimele violenței sexuale

Discriminari Urbane

Asistență și consiliere pentru violență domestică nonstop și gratuit la 0800 500 333

 

Violență domestică
Educaţie sexuală
Reclamă discriminarea