-DESFASURATOR-

Oricine doreste sa dea o mana de ajutor este binevenit!!!


Daca doriti, puteti ajuta:
•    la machiaj si la organizare in general
•    cu ceai cald daca aveti termos, pentru a imparti alaturi de noi (pahare avem noi)

Inaintea Protestului:
Intre orele 12.00-15.00 se vor desfasura pregatirile pentru Protest (Cafe Boheme, str. Bastiliei nr 11, vis-a-vis de ASE, la etaj):

I.    Vor fi machiate persoanele doritoare - Machiajul va imita urmele pe care violenta le lasa pe chipul femeilor. Orice participanta este binevenita la machiaj.
II.    Vor fi distribuite tricouri doritoarelor si doritorilor (in limita stocului)
III.   Va fi pregatit ceai si cafea calda, in termosuri, pentru a fi impartite pahare in timpul protestului (persoanele care pot aduce la protest in termos ceai cald pe care sa-l imparta cu ceilalti sunt rugate sa o faca, pahare de plastic vom avea noi).

La ora 15.00 se va pleca spre Izvor in mai multe grupuri! Este recomandat sa mergem in grupuri formate din cat mai putine persoane.

Ora 16.00 Parcul Izvor-Intrare Camera Deputatilor- INCEPE PROTESTUL!

Desfasurator protest: In timpul protestului se va scanda si se va citi manifestul.
Vor exista doua momente deosebite:
1. Un prim moment in care va fi depusa o coroana si aprinse lumanari pentru femeile victime ale violentei care au murit in urma agresiunilor. Persoanele doritoare sunt rugate sa aduca cate o lumanare (noi vom distribui in limita stocului)
2. Un al doilea moment este cel in care vom solicita ca institutiile abilitate sa isi asume responsabilitatile si sa intervina in cazurile de violenta domestica- sa inceteze sa mai considere casa drept un spatiu privat  in care drepturile femeilor pot fi incalcate. Participantii la protest for fi indemnati la un moment stabilit sa isi agite cheile de la casa (deci, sa aveti cheile cu dvs)

Un Ultim Sfat: Imbracati-va gros, luati manusi la dvs daca veti dori sa tineti pancarte, va fi frig. Tricourile au fost luate in marimi mari tocmai pentru a putea fi purtate peste haina-pulover foarte gros. Noi ne vom stradui sa alinam frigul tuturor impartind bauturi calde.

NE VEDEM VINERI!


0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
 

Rețeaua VIF

Ghid pentru victimele violenței sexuale

Discriminari Urbane

Asistență și consiliere pentru violență domestică nonstop și gratuit la 0800 500 333

 

Violență domestică
Educaţie sexuală
Reclamă discriminarea