La inițiativa lui Radu Mazăre și conform unei hotărâri a Consiliului Local Constanța, patronii de cluburi din stațiunea Mamaia au termen până în ultima săptămână a lunii iunie să-şi achiziţioneze un car alegoric cu care să participe, în timpul sezonului estival la caravanele ce vor fi organizate de Primăria Constanţa. Carul alegoric trebuie să aibă o lungime minimă de opt metri, iar atmosfera să fie întreţinută de cel puţin şase animatoare. Patronii de cluburi care nu vor respecta această decizie vor fi sancţionaţi. Amenzile pornesc de la 1.000 de lei şi pot ajunge la anularea autorizaţiei de funcţionare. (www.romanialibera.ro).

Cum motivează Mazăre această decizie? Ei bine, nici măcar nu se mai obosește să explice despre revigorarea turismului românesc, așa cum o făcea acum mai bine de un an (pentru aducere aminte, http://www.feminism-romania.ro/presa/editoriale/580-hai-sa-promovam-turismul-romanesc-prin-programul-qsexism-fara-constrangeriq.html), ci argumentează scurt: “ca să nu mai văd două speriate – două leşinate pe-acolo“ (www.adevarul.ro)

Și iată că ceea ce părea doar intenția absurdă a unui personal ridicol de a atrage turiști folosindu-se de “frumusețile din România“,începe să se concretizeze, să capete o formă consfințită de către un întreg Consiliu Local. Și iată cum ridicolul devine îngrijorător!

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
 

Rețeaua VIF

Ghid pentru victimele violenței sexuale

Discriminari Urbane

Asistență și consiliere pentru violență domestică nonstop și gratuit la 0800 500 333

 

Violență domestică
Educaţie sexuală
Reclamă discriminarea