La initiativa unui grup de studenti din Bucuresti, Samusocial din România organizeaza în data de 8 Iunie, între orele 10:00 si 16:00, un eveniment caritabil de colectare de haine pentru persoanele defavorizate. Evenimentul se afla la a treia editie si va avea loc în Parcul Eroilor, lânga iesirea de la metrou. Acest eveniment are ca scop colectarea hainelor si donarea lor catre case de copii, centre de batrâni sau oameni fara adapost, cât si familiilor defavorizate care au nevoie de un astfel de ajutor.

Evenimentul se adreseaza persoanelor care doresc sa doneze haine în stare buna, pe care acestia nu le mai poarta si sa fie de sezon. Prima editie a evenimentului s-a desfasurat în anul 2010, în Parcul Kiseleff, iar la cea de-a doua editie la care Samusocial din România a fost unul dintre beneficiari, evenimentul s-a desfasurat în Parcul Izvor. Cu aceasta ocazie, a fost strâns un numar impresionant de haine, încaltaminte si jucarii, o parte din ele fiind directionate catre persoanele adulte fara adapost si familiile cu copii care traiesc în strada. Acest eveniment nu are ca scop strângerea de fonduri si nu se primeste nici un fel de ajutor financiar. Evenimentul Ai prea multe haine? Doneaza-le! este organizat de la initiativa a doua studente – Lavinia Ivanica si Daniela Preda, în parteneriat cu asociatiile Samusocial din România, Fluens si Sfântul Stelian, organizat strict în scop caritabil.

Pentru mai multe informatii, accesati pagina de Facebook a evenimentului:

http://www.facebook.com/AiPreaMulteHaineDoneazaLe

Persoana de contact: Lavinia Ivanica: 0766.638.275,

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Despre Samusocial din România: Înfiintata în ianuarie 2004, Samusocial din România este singura organizatie din Bucuresti care ofera servicii complexe de asistenta sociala, medicala, consiliere psihologica celor aproximativ 5.000 de persoanele adulte fara adapost din Capitala. Organizatia functioneaza ca un dispozitiv de interventie de urgenta care vine în întâmpinarea persoanelor care traiesc pe strada .i care au fost reduse la stadiul de simpla supravietuire.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
 

Rețeaua VIF

Ghid pentru victimele violenței sexuale

Discriminari Urbane

Asistență și consiliere pentru violență domestică nonstop și gratuit la 0800 500 333

 

Violență domestică
Educaţie sexuală
Reclamă discriminarea