Asociatia Komunitas organizeaza vineri, 5 noiembrie, un eveniment de lansare a proiectului “Feminitate, Egalitate, Solidaritate”, cu sprijinul solistei Ema Deica, de la formatia Shukar Collective.

Lansarea proiectului are loc la Scoala 136 din cartierul Ferentari si consta intr-o mica prezentare pe care Ema o face tinerelor implicate in acest proiect. Ema le vorbeste elevelor despre cariera ei si eforturile pe care le-a depus de-a lungul timpului pentru a ajunge o artista cunoscuta, despre situatia romilor din alte tari pe care le-a vizitat, despre dificultatile pe care le-a intampinat pana acum, ca reprezentanta a etniei rome.

Proiectul “Feminitate, egalitate, solidaritate” are ca scop orientarea activa a tinerelor din Ferentari catre educatie, cultura si dezvoltare personala, prin: 1) ateliere de educatie non-formala si de stimulare a potentialului creativ ; 2) consiliere psihologica in scopul constientizarii situatiei in care se afla si a depasirii modelelor de perceptie care le limiteaza vietile si deciziile si 3) solidarizarea prin lucru colectiv, cu studente de la facultati de stat, aflate la inceputul unei cariere de succes.

Sursa:feminitateegalitatesolidaritate

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
 

Rețeaua VIF

Ghid pentru victimele violenței sexuale

Discriminari Urbane

Asistență și consiliere pentru violență domestică nonstop și gratuit la 0800 500 333

 

Violență domestică
Educaţie sexuală
Reclamă discriminarea