Cu ocazia Zilei Internationale a Drepturilor Femeilor, Centrul de Dezvoltare Curriculara si Studii de Gen: FILIA desfasoara campania Vrem Reprezentare, NU doar Flori  si Martisoare! pentru a atrage atentia asupra lipsei de reprezentare a nevoilor femeilor din Romania pe agenda publica. Femeile din Romania sunt mai sarace si mai expuse violentei domestice. Politici coerente si sustinute cu privire la aceste probleme lipsesc. De asemenea munca domestica, sarcina, maternitatea, ingrijirea copiilor - raman invizibile in ochii “reprezentantilor”.

Campania se va desfasoara Marti, 8 Martie, intre orele 17:00 - 19:00, in pasajul din Piata Universitatii. Participantii vor purta tricouri cu mesajul campaniei, vor imparti materiale informative trecatorilor si vor discuta cu acestia pentru a-i sensibiliza cu privire la problemele amintite mai sus.

Pe parcursul lunii Martie vor mai avea loc actiuni localizate (va vom oferi detaliile ulterior). Persoanele care doresc sa se inscrie, o pot face in avans, mentionand acest lucru in e-mail-ul de confirmare. Daca nu stiti inca, veti avea posibilitatea sa va inscrieti atunci cand va inregistrati pentru actiunea de 8 Martie (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Asteptam inscrierile voastre!

Echipa Centrului FILIA

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
 

Rețeaua VIF

Ghid pentru victimele violenței sexuale

Discriminari Urbane

Asistență și consiliere pentru violență domestică nonstop și gratuit la 0800 500 333

 

Violență domestică
Educaţie sexuală
Reclamă discriminarea