Daca te intereseaza/fascineaza tema feminismului, a non-discriminarii sau a egalitatii de sanse si vrei sa aprofundezi subiectul, trebuie sa stii ca:

- S-a dat startul la inscrierile pentru admiterea la Masteratul in Politici, Gen si Minoritati de la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) din Bucuresti.

- Este singurul program masteral de acest tip din Romania.

- Acest masterat este destinat absolventilor de invatamant superior interesati in cercetarea, analiza si proiectarea politicilor menite sa asigure pacea si justitia sociala in societatile diverse national, etnic, rasial, lingvistic, religios, unde exista asimetrii de gen si comunitati vulnerabile, in particular, a politicilor anti-discriminare si pentru egalitate de sanse.

- Misiunea principala a masteratului de Politici, Gen si Minoritati este cea de a forma specialisti in profil, dar si persoane cu capacitati morale, psihologice si politice necesare recunoasterii si combaterii inechitatii si discriminarii.

- Masterul Politici, Gen si Minoritati a fost fondat in urma cu 11 ani si este coordonat de doamna profesoara Mihaela Miroiu si de domnul profesor Gabriel Andreescu.

- Dureaza 2 ani

- Inscrierile se fac in perioada 1 august – 10 septembrie 2011, exclusiv online: http://admitere-masterat.politice.ro/?q=admitere.

- Trebuie sa va creati un cont de utilizator dupa care sa incarcati un CV detaliat si un scurt eseu propriu (5-8 pagini) pe un subiect relationat cu problematica de gen si/sau minoritati

- Eseul va trebui sa-l sustineti in fata unei comisii in perioada 12-16 septembrie 2011

- Daca ai nevoie de mai multe informatii decat cele de mai sus, acceseaza: Admiterea la programele de master ale Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul SNSPA. si Prezentarea Masterului PGM.

PS: Daca tot mai ai nedumeriri, poti sa ne intrebi orice - am fost acolo! : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
 

Rețeaua VIF

Ghid pentru victimele violenței sexuale

Discriminari Urbane

Asistență și consiliere pentru violență domestică nonstop și gratuit la 0800 500 333

 

Violență domestică
Educaţie sexuală
Reclamă discriminarea