Cursuri privind egalitatea de sanse si managementul diversitatii:

Universitatea din Bucureşti, alaturi de partenerii sai Asociatia “Grupul de Economie Aplicata”, Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Agentia de Dezvoltare Comunitara “Impreuna” si Blocul National Sindical, va invita sa participaţi la organizarea de cursuri pe tematica non-discriminarii şi managementului diversitaţii, in cadrul proiectului POSDRU/70/6.2/S/41911 „Egalitate la angajare şi la locul de munca – campanie de informare şi conştientizare in vederea schimbarii atitudinii sociale şi stereotipurilor la angajare şi la locul de munca”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurse Umane 2007-2013.

Cursurile sunt gratuite si se adreseaza studentilor, in calitate de viitori angajati. Cursurile se vor desfaşura la sediul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea din Bucuresti (str. Schitu Magureanu, nr. 9) in perioada 26-29 septembrie 2011. Sunt asigurate materialele de curs, pauzele de cafea si pauza de pranz.

Daca doriti sa participati va rugam sa ne scrieti un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. in care sa specificati numele dvs., facultatea la care studiati, anul de studiu si datele dvs. de contact valide (o adresa de e-mail si un numar de telefon la care va putem contacta). Cei care nu mentioneaza la inscriere toate informatiile solicitate mai sus vor fi descalificati.

Termenul limita pentru inscriere este 18 Septembrie 2011.

vezi si documentul atasat!

Ataşamente:
FişierDescriereMărime fişier
Download-ează fișierul (Agenda_Studenti_Bucuresti-1.doc)Agenda cursurilorAgenda cursurilor2102 kB
0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
 

Rețeaua VIF

Ghid pentru victimele violenței sexuale

Discriminari Urbane

Asistență și consiliere pentru violență domestică nonstop și gratuit la 0800 500 333

 

Violență domestică
Educaţie sexuală
Reclamă discriminarea