Centrul FILIA vă invită sâmbătă 22 octombrie 2011, ora 17.30 pentru a spune „Nu sunt de vânzare: STOP traficului de persoane!” în cadrul unui flashmob în parcul Tineretului (intrarea de la liceul Şincai).

 

Traficul de persoane este un fenomen global şi o formă moderna de sclavie. Vizează în primul rând femeile şi copiii.
Formele pe care le poate lua devin din ce in ce mai subtile şi rafinate. Multe fete foarte tinere sunt seduse şi apoi vândute de catre presupusul iubit reţelelor de trafic şi de prostituţie. Aceasta este doar una dintre metodele sigure pentru traficanţi, cu minime şanse de a fi detectată.
Traficanţii nu au clipe de odihnă, ei caută mereu noi şi noi metode. Este timpul ca şi noi să căutăm metode de a creşte vizibilitatea şi de a vorbi tinerelor fete de pericolele ce le inconjoară, de a spune „Nu sunt de vânzare!”.

Prin acest flashmob dorim să atragem atenţia asupra acestui fenomen şi să ne alăturăm într-un mod simbolic persoanelor care au reuşit să supravieţuiască acestei experienţe, precum şi celor care luptă împotriva traficului de persoane.
Dorim să vă alăturaţi nouă ad-hoc pentru această cauză şi să onorăm prin această metodă ziua de 18 octombrie – Ziua europeană anti-trafic. Dorim să veniţi alături de noi dacă credeţi că este timpul să vorbim mai mult despre acest subiect, dacă vă gândiţi că fiica, prietena, iubita, vecina, colega voastră ar putea fi o asemenea victimă. Veniţi alături de noi!

Pentru cei care doresc să participe şi sunt sensibili cu privire la acest subiect, întalnirea va avea loc la 17.10 în parcul Tineretului (Intrarea de la liceul Şincai), pentru repetiţii. Flashmobul va dura 10 minute, între orele 17.30-17.40.
Pentru detalii: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
 

Rețeaua VIF

Ghid pentru victimele violenței sexuale

Discriminari Urbane

Asistență și consiliere pentru violență domestică nonstop și gratuit la 0800 500 333

 

Violență domestică
Educaţie sexuală
Reclamă discriminarea