In timp ce saptamana trecuta autoritatile romane anuntau ca traficul cu fiinte umane a inregistrat o scadere considerabila, in Germania, administratorii unui lant de bordeluri in care mai mult de 200 de romance ofereau servicii sexuale "cu tarif unic" au fost condamnati la inchisoare de un tribunal german, relateaza portalul thelocal.de, citat de Mediafax.

O mare parte a presei germane a scris despre acest aspect, declansand o adevarata dezbatere despre demnitatea umana si a atras si atentia autoritatilor, care au declansat o ancheta.

Majoritatea femeilor nu aveau permise de munca, iar patronii au recunoscut ca au inselat statul german cu aproape 2,7 milioane de euro, bani care trebuiau platiti ca asigurari sociale.

Acuzatiile initiale de trafic de fiinte umane au fost retrase in cazul femeii prezentate drept proprietar, in conditiile in care aceasta detinea bordelurile numai formal.

Procuratura din Stuttgart ancheteaza 32 de barbati acuzati de trafic cu fiinte umane, arestati in Germania, Spania si Romania si banuiti ca ar fi controlat in realitate lantul de bordeluri.

http://www.hotnews.ro

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
 

Rețeaua VIF

Ghid pentru victimele violenței sexuale

Discriminari Urbane

Asistență și consiliere pentru violență domestică nonstop și gratuit la 0800 500 333

 

Violență domestică
Educaţie sexuală
Reclamă discriminarea