Viorica Bîscă, directoarea Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Tulcea, este propunerea PDL pentru funcţia de guvernator al Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (RBDD), după ce Grigore Baboianu şi-a anunţat demisia.

“Sunt propusă de PDL pentru această funcţie, dar nu fac parte din acest partid. Am fost consultată de conducerea PDL şi de conducerea ANPM, iar decizia va fi luată de ministrul mediului, în urma unei analize a tuturor propunerilor”, a spus Bîscă.

Pe data de 12 septembrie 2011, în timpul unei vizite efectuate la Tulcea, ministrul mediului şi pădurilor, Laszlo Borbely, a anunţat guvernatorul RBDD are termen o lună pentru a rezolva problemele cu care se confruntă Administraţia Rezervaţiei - braconajul piscicol din Deltă, lipsa de personal, fonduri insuficiente, lipsa de comunicare între minister şi administraţie - şi şi-a exprimat la acea vreme disponibilitatea pentru a concretiza demersurile conducerii instituţiei din Tulcea de a pune în practică soluţiile identificate pentru aceste probleme.

Sursa: puterea.ro

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
 

Rețeaua VIF

Ghid pentru victimele violenței sexuale

Discriminari Urbane

Asistență și consiliere pentru violență domestică nonstop și gratuit la 0800 500 333

 

Violență domestică
Educaţie sexuală
Reclamă discriminarea