Mâine, 20 iunie 2012, Hotel Caro, Viviane Teitelbaum vine în România la invitaţia FEMINA, începand cu ora 13.30

INTRAREA LIBERA!

Jurnalista Viviane Teitelbaum este Vice-Preşedinta European Women’s Lobby şi expertă transnaţională în problematica egalităţii de şanse şi de gen.
Are o activitate de peste 30 de ani în presă iar din 2004 este membră a Parlamentului European unde prezidează Comisia pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi.

Din partea Asociaţiei FRONT va vorbi colega noastră Delia Panait, care va prezenta Ghiidul de bune practici privind non-discriminarea femeilor pe piata muncii.

Conferinţa Femina este parte din seria de şase conferinţe cu intrare liberă ce au ca temă semnalarea disfuncţionalităţilor legislative în domeniul egalităţii de gen.

Evenimentul se adresează jurnaliştilor, ONG-urilor, autorităţilor locale precum şi tuturor acelora care, prin informarea şi activitatea proprie pot contribui la combaterea discriminării de şanse şi de gen.

Conferinţa va fi moderată de Melania Medeleanu, iar printre invitaţi se regăsesc nume precum Camelia Şucu,  Cristina Pocora - deputat PNL Preşedinta Comisiei pentru Egalitate de Şanse din Camera Deputaţilor, Cristian Jura - Secretar de Stat, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, av. Iustina Ionescu - consilier juridic în Proiectul Femina România, Prof. Univ. Dr. Gheorghe Teodorescu – INSOMAR.


Sursa: www.stiriong.ro

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
 

Rețeaua VIF

Ghid pentru victimele violenței sexuale

Discriminari Urbane

Asistență și consiliere pentru violență domestică nonstop și gratuit la 0800 500 333

 

Violență domestică
Educaţie sexuală
Reclamă discriminarea