Laboratorul Gender Image este un concurs de fotografie şi caricatură, organizat de Asociaţia pentru Libertate şi Egalitate de Gen, cu scopul de a răspunde la intrebări precum: "Ce s-a schimbat în imaginea femeilor şi bărbaţilor de azi?", "Cum ne influenţează imaginile promovate de media?", "Voi ce modele aţi promova?"

Ce s-a schimbat în imaginea femeilor şi bărbaţilor de azi? Cum ne influenţează imaginile promovate de media? Ce modele aţi promova voi?

GENUL/GENDER ţine de atributele şi activităţile pe care o societate le consideră adecvate pentru femei, respectiv bărbaţi.  De aceea, Laboratorul de gen sunteţi chiar voi.


Prin acest concurs, Asociaţia pentru Libertate şi Egalitate de Gen – A.L.E.G.. vă provoacă să experimentaţi răspunsuri creative şi originale la întrebările de mai sus.  Ce înţelegeţi voi prin feminin şi masculin?


Trimiteţi fotografiile sau caricaturile realizate de voi pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până pe 15.09.2012. Lucrările câştigătoare vor fi premiate si expuse in cadrul Festivalului Egalitătii de Gen şi  Book Fest 2012, între 21 şi 23 septembrie.

------

Asociatia pentru Libertate si Egalitate de Gen (ALEG) este o asociatie infiintata in 2004 pentru promovarea egalitatii de gen si eliminarea tuturor formelor de violenta si discriminare intre barbati si femei. Este punct focal al retelei europene Women Against Violence Europe (WAVE), membri ai organizatiei internationale AWID, iar pe plan national membri ai Coalitiei Nationale Impotriva Violentei.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
 

Rețeaua VIF

Ghid pentru victimele violenței sexuale

Discriminari Urbane

Asistență și consiliere pentru violență domestică nonstop și gratuit la 0800 500 333

 

Violență domestică
Educaţie sexuală
Reclamă discriminarea