Conferinta Nationala "Femeile Rome in Societatea Romaneasca" este astazi in plina desfasurare in Bucuresti.  Eveniment e derulat sub sloganul "Priveste-ma asa cum sunt". Evenimentul este organizat cu ocazia incheierii proiectului "Imputernicirea femeilor rome pe piata muncii" condus de Agentia Impreuna.

Evenimentul reuneste participanti din toate zonele tarii isi doreste sa continue dezbaterea dezvoltata pe parcursul a doi ani de implementare a proiectului. Dezbatere curpinde subiecte precum:  prezenta femeilor rome pe piata muncii si valorizarea contributiei lor, invizibilitatea lor in spatiul public si care sunt factorii care determina acest lucru, instrumentele care conduc la o mai buna reprezentare si participarea lor pe piata muncii, precum structurile sindicale sau proiectele implementate.

Astfel, conferinta va cuprinde trei workshopuri pe teme de actualitate si relevante pentru problematica promovarii femeilor rome pe piata muncii, cauza sustinuta de Agentia Impreuna in cadrul campaniei "Priveste-ma asa cum sunt!". Principalele teme sunt: reprezentarea sindicala a femeilor rome pe piata muncii, participarea publica a femeilor rome, Romaniphen si inegalitatile de gen

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
 

Rețeaua VIF

Ghid pentru victimele violenței sexuale

Discriminari Urbane

Asistență și consiliere pentru violență domestică nonstop și gratuit la 0800 500 333

 

Violență domestică
Educaţie sexuală
Reclamă discriminarea