CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate organizează joi, 18 octombrie 2012, o acţiune în Piaţa Universităţii din Bucureşti pentru a marca Ziua Europeană Împotriva Traficului de Persoane. Aceasta va începe la ora 17:00 şi va dura 4 minute. Dacă vrei să ni te alături, te rugăm să ne scrii la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până joi la ora 10:00, iar noi îţi vom transmite detaliile necesare şi îţi vom pregăti o pancartă.

În fiecare an milioane de oameni sunt vânduţi sau exploataţi prin muncă. O dată pe an, în data de 18 octombrie, protestăm paşnic pentru a atrage atenţia asupra situaţiei lor şi pentru a dovedi că împreună putem combate traficul de persoane şi efectele sale asupra familiilor şi comunităţilor.

Această acţiune face parte din mişcarea internaţională ”Not For Sale”. În anul 2011, 1500 de persoane din 3 ţări, 13 locaţii au protestat paşnic împotriva traficului de persoane. Anul acesta, acţiuni similare vor avea loc şi în Ungaria, Germania și Ucraina. Dacă vrei să citeşti mai mult despre campania naţională anti – trafic în curs de pregătire pentru 18 octombrie, te rugăm să accesezi: http://october18.notforsale.ro/index.php

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
 

Rețeaua VIF

Ghid pentru victimele violenței sexuale

Discriminari Urbane

Asistență și consiliere pentru violență domestică nonstop și gratuit la 0800 500 333

 

Violență domestică
Educaţie sexuală
Reclamă discriminarea